Butik

Varmt välkomna in till vår fina butik på Drottninggatan 29 i Helsingborg! Här kan du både fynda och lämna in barnkläder, barnböcker, leksaker, skor och damkläder av högsta kvalitet.

Sortiment

Vårt sortiment innefattar allt som kan tänkas behövas för de allra minsta, men också en mängd damkläder och accessoarer. Alla varor som finns till försäljning är noga utvalda för att uppfylla de krav vi ställer på inlämnade varor. Detta för att du som kund ska kunna känna dig säker med dina köp du gör hos oss!

Kommission

Allt i butiken säljs på kommission, vilket innebär att du som lämnar in saker till oss får tillbaka 40% av försäljningspriset. När en inlämning görs går vi igenom det som lämnats in och väljer ut det som vi anser passar in i vårt sortiment och som vi tror har stor chans att säljas. Varje inlämnare får ett unikt kundnummer och vid försäljning registreras detta i vårt datasystem. Vid månadsskiftet summeras sedan summan och betalas sedan enkelt och smidigt ut till inlämnaren via bankgiro.

Inlämning

I butiken hålls en hög standard på det som lämnas in. Främst säljs märken såsom Mini Rodini, Polarn o Pyret, Newbie, Pomp de Luxe, Gant, Molo, Miniature och Ralph Lauren. Vad gäller damplagg tar vi in Filippa K, Tiger, Day, Odd Molly eller motsvarande. Alla kläder ska vara hela, nytvättade och max tre år gamla. Har du saker du skulle vilja skicka in till försäljning? Maila oss gärna på hej@familjenab.com så berättar vi mer.