Event

för att främja hållbar handel

Familjen AB har stor vana av att arrangera olika typer av event för att främja hållbar handel och våra evenemang brukar vara mycket välbesökta och populära. I mysiga miljöer skapar vi möjligheter för att sälja och köpa begagnade och/eller hållbart producerade varor.

Vi varierar oss mellan barnloppisar, lyxloppisar och temalagda event så som vår succé ”En Hållbar Jul”. Upplägget skiftar mellan kommissionsförsäljning via inlämning och bordsuthyrning för egen försäljning.

Vårt mål är alltid att hålla en hög standard på det som säljs och skapa en kul och unik upplevelse för våra besökare.
För försäljning via något av våra event, vänligen skicka ett mail till hej@familjenab.com så återkommer vi med all information.

För mer information gällande kommande event rekommenderar vi ett besök på vår Facebook eller Instagram.

Besparing av naturresurser


Genom att handla en redan producerad vara orsakar inte ditt köp någon negativ klimatpåverkan. Istället ser du till att återanvända något och på så sätt förlänga varans livscykel.


Färre kemikalier


I begagnade kläder är mängden kemikalier ofta urtvättade, vilket innebär färre skadliga ämnen som kommer i kontakt med dig och ditt barns ömtåliga hud.


Exklusivt sortiment


Genom att handla begagnat finns det chans till guldkorn som slutat tillverkas och på så sätt bli ägare till unika produkter.